OP EN TOP BESCHERMD Alle Sfeerbeton vloeren worden afgewerkt met beton impregneer. Door een uniek chemisch proces wordt de vloer stofvrij, keihard, slijtvast, ondoordringbaar voor vloeistoffen en gemakkelijk in onderhoud. Dus uitermate geschikt voor dagelijks gebruik. De beton impregneer is geen filmlaag of coating die aan slijtage onderhevig is maar gaat een chemische reactie aan met de toplaag waardoor een zeer duurzame en onderhoudsvriendelijke vloer ontstaat. De behandelde vloer houdt het natuurlijke uiterlijk alsof er niets op aangebracht is en kan een lichte glans vertonen. Bij gebezemde of “anti-slip”afwerkingen verschijnt er geen glans. De vloer heeft een reactieperiode van 6 tot 12 maanden, is in het begin nog niet compleet verdicht en kan dan gemorste vloeistoffen opnemen. Regelmatig reinigen helpt om eventuele vlekken te verwijderen binnen de verdichtingsperiode.

Onderhoud

Na de verhardingsperiode is het goed de vloer vaak te reinigen. Water in combinatie met de wrijving van de reinigingsborstels polijst de vloer en intensiveert de glans.

Wilt u meer weten over de juiste reiniging of wilt u advies over de te gebruiken reinigingsmiddelen en reinigingsmachine’s dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen via info@sfeerbeton.nl.